Snikt!

Egyperces képregényajánlók
Szentháromság

Szentháromság

Biztosan ismeritek az érzést, amikor belemerültök egy olvasmányba és nem tudjátok letenni. Amikor kinyitotok egy könyvet és örvény módjára beszippant a történet és az általa ábrázolt világ. Na, ez a kötet pont az ellenkezőjét csinálja. Próbálok elmerülni benne, de a bosszantó hibái folyton kizökkentenek. 

Szentháromság Tovább
Robin: Az első év

Robin: Az első év

Az Eaglemoss 20. kötetében Dick Grayson első évét követhetjük nyomon, ahogy Batman segítőjeként egyre mélyebbre merül Gotham alvilágában. A fiú rendkívül élvezi új szerepét, ám még csak most kezd belerázódni az éjszakai életbe. Igazán komoly ellenféllel nem került szembe, egészen mostanáig.

Robin: Az első év Tovább
X-Faktor #02

X-Faktor #02

Az X-Faktor sorozat 2. kötetében folytatódik a mutáns nyomozóiroda története. Az előző részből megtudhattuk miként váltak a korábbi szuperhőscsapat tagjai utcai igazságtevőkké. Jamie Madrox és társai továbbra is értetlenül állnak a Mutánsvilág eseményeinek utóhatásai előtt és már nyakukon az újabb probléma; a regisztrációs törvény és vele a Polgárháború.

X-Faktor #02 Tovább
Zöld Lámpás: Titkos eredet

Zöld Lámpás: Titkos eredet

A Zöld Lámpás Alakulat egy, az egész ismert univerzumra kiterjedő rendfenntartó szerv – lényegében egy galaktikus rendőrség. Tagsága az univerzum legkülönfélébb értelmes fajaiból tevődik össze. Fegyverük egy mágikus gyűrű amit a Lámpások akaratereje működtet. Egyikük, Abin Sur, halálos kimenetelű kényszerleszállást hajt végre a Földön. Gyűrűje új gazdát keres. 

Zöld Lámpás: Titkos eredet Tovább